Hvordan bruges Hiloi næsestrips på næsen?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Hej! For at sikre, at din Hiloi-oplevelse får det bedste resultat, bør du starte med at sørge for, at din hud er ren og pæn. Vask og tør forsigtigt din næse. Derefter er det tid til at sætte din Hiloi næstestrip på! Fjern bagsiden, og placer den midt på næseryggen, så den sidder korrekt, som vist på billedet nedenfor.

Når du er klar til at fjerne din Hiloi strip (efter maks. 12 timer), skal du ikke bekymre dig! Bare vask den af med lidt varmt vand, løsn hver ende, og træk den forsigtigt af. Eventuelle rester af klæbemiddel kan nemt vaskes af.