Hvordan virker Hiloi næsestrips?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Hiloi næsestrips er disse fantastiske små plastre, som du kan sætte på din næse. Det gode ved dem er, at de er lavet i et enkelt, men supereffektivt design, som gør, at de klæber sig godt fast til næsen. Når du tager den på, vil de fleksible ender let åbne dine næsebor for at forbedre luftstrømmen og forhindre eventuelle blokeringer. Desuden kan den være en stor hjælp for folk, der snorker eller bare ønsker at trække vejret lidt mere roligt og afslappet. Giv den en chance!